“Samen op zoek naar mogelijkheden”

Wie wij zijn

Wij zijn Roel en Christine van der Waal. In hart en ziel échte onderwijsmensen. Écht, omdat we ons vak met passie beleven en uitvoeren. Écht, omdat we door leren, ervaren, met vallen en opstaan wijs zijn geworden in het onderwijs. In dit vak hebben we elkaar ook ontmoet. We zijn inmiddels een ruim aantal jaar getrouwd en onze grootste taak in het leven is het opvoeden van onze vier zonen. Dat doen we met veel plezier en een grote rol behang.

Roel is gestart in het onderwijs in 1996 . Hij is een bevlogen, didactisch onderlegd en zeer pedagogisch gerichte leerkracht en geeft inmiddels al enkele jaren ook praktische ingerichte trainingen aan schoolteams. Daarnaast heeft hij meegedraaid in het management team van de basisschool. Onlangs is Roel zijn reis in het onderwijs gaan vervolgen in het voortgezet onderwijs. Hij is nu docent op een Praktijkschool te Ridderkerk en werkzaam als trainer, coach en kind begeleider binnen Out of the box Onderwijs.

Christine is gestart in het onderwijs in 2002. Na een aantal jaar voor de klas te hebben gestaan heeft zij de taak van Intern Begeleider op zich genomen. De opleiding Intern Begeleiding volgen was daar een logische volgende stap in. Uiteindelijk is zij haar passie in het onderwijs voort gaan zetten als Intern Begeleider en MT lid op verschillende scholen. Ze is flexibel, professioneel en werkt met humor. Daarnaast geeft zij trainingen, cursussen, coacht en begeleidt zij leerkrachten, intern begeleiders en schoolteams. Sinds een aantal jaren coördineert zij een wijkproject in Ridderkerk en denkt zij mee in onderwijsprocessen op gemeentelijk niveau.